nieuws

Verbeterde knoppen maken hendels veiliger

bouwbreed

metheringham – Elesa levert knoppen met een verbeterde vorm en grip voor bedieningshendels. Drabbe & Zn Importeurs uit Voorburg vertegenwoordigt dit Britse merk in Nederland. De knoppen zijn ontwikkeld voor onder meer machines waarvan de bedieningshendels regelmatig stevig moeten worden vastgepakt. De zogeheten soft touch-knoppen van Elesa garanderen volgens de fabrikant een veilige en stabiele greep. […]

metheringham – Elesa levert knoppen met een verbeterde vorm en grip voor bedieningshendels. Drabbe & Zn Importeurs uit Voorburg vertegenwoordigt dit Britse merk in Nederland. De knoppen zijn ontwikkeld voor onder meer machines waarvan de bedieningshendels regelmatig stevig moeten worden vastgepakt. De zogeheten soft touch-knoppen van Elesa garanderen volgens de fabrikant een veilige en stabiele greep. Het zachte materiaal verstevigt de greep onder alle weersomstandigheden en ook wanneer de gebruiker ze met vette handen beetpakt. Afhankelijk van de uitvoering kunnen de knoppen op en in hendels worden geschroefd.

Reageer op dit artikel