nieuws

Tricoflex werkt naden binnen en buiten waterdicht af

bouwbreed

raamsdonksveer – Tricoflex werkt bouwkundige dilataties en stortnaden aan de buiten- en binnenkant waterdicht af. Schrumpf Bouwstoffen uit Raamsdonksveer adviseert dit nieuwe materiaal voor onder meer de renovatie van dilataties en het afdichten van buisdoorvoeren. Het systeem weerstaat volgens de leverancier een druk van 4 bar bij 20 millimeter voegbeweging. Tricoflex is een verlijmbaar systeem. […]

raamsdonksveer – Tricoflex werkt bouwkundige dilataties en stortnaden aan de buiten- en binnenkant waterdicht af. Schrumpf Bouwstoffen uit Raamsdonksveer adviseert dit nieuwe materiaal voor onder meer de renovatie van dilataties en het afdichten van buisdoorvoeren. Het systeem weerstaat volgens de leverancier een druk van 4 bar bij 20 millimeter voegbeweging. Tricoflex is een verlijmbaar systeem. Het bestaat uit epoxysealer FU-60 en een thermoplastisch afdichtingsmembraan. De afdichting komt in verschillende profielen en afmetingen. Stuiknaden en vormstukken zijn thermisch te lassen. De materiaalsoorten zijn gepatenteerd. De tweecomponenten epoxy is speciaal voor het systeem ontwikkeld en hecht op nagenoeg alle minerale ondergronden en op veel metaalsoorten.

Reageer op dit artikel