nieuws

Trajectcontrole voor A12 en Lunetten

bouwbreed

den haag – Het bureau Verkeershandhaving Openbaar Ministerie heeft ARS Traffic & Transport Technology opdracht gegeven trajectcontrolesystemen te leveren voor de A12 bij de Utrechtse Baan en Lunetten. Dat maakt ARS bekend. De systemen worden in het najaar geleverd en in gebruik genomen. Het gaat om een moderne manier om te meten hoe hard de […]

den haag – Het bureau Verkeershandhaving Openbaar Ministerie heeft ARS Traffic & Transport Technology opdracht gegeven trajectcontrolesystemen te leveren voor de A12 bij de Utrechtse Baan en Lunetten. Dat maakt ARS bekend.

De systemen worden in het najaar geleverd en in gebruik genomen. Het gaat om een moderne manier om te meten hoe hard de gemiddelde snelheid van een auto is. Hiertoe wordt de gemiddelde snelheid over een langere afstand als uitgangspunt genomen. Volgens ARS is de kans om snelheidsovertreders in de kraag te vatten, 100 procent.

Reageer op dit artikel