nieuws

Schultz in Japan met delegatie bedrijven

bouwbreed

den haag – Staatssecretaris Schultz van Haegen (water) is deze week samen met een handelsdelegatie in Japan om Nederlandse innovaties op het terrein van waterbeheer aan de man brengen. Het bezoek van Schultz moet leiden tot een langdurige samenwerking tussen Nederland en Japan. De staatssecretaris tekent morgen tijdens het Japanse waterforum �Leven met water; een […]

den haag – Staatssecretaris Schultz van Haegen (water) is deze week samen met een handelsdelegatie in Japan om Nederlandse innovaties op het terrein van waterbeheer aan de man brengen. Het bezoek van Schultz moet leiden tot een langdurige samenwerking tussen Nederland en Japan.

De staatssecretaris tekent morgen tijdens het Japanse waterforum �Leven met water; een andere benadering� een samenwerkingsovereenkomst met de Japanse overheid om kennis uit te gaan wisselen over nieuwe vindingen om overstromingen tegen te gaan en te bouwen aan of op het water. Schultz en de delegatie gaan in Japan ook verschillende innovatieve projecten bekijken op het terrein van het waterbeheer en het spoor.

In het kielzog van de staatssecretaris zal de handelsdelegatie Nederlandse vindingen bij de Japanners onder de aandacht brengen. In de delegatie is onder andere Dura Vermeer vertegenwoordigd.

Reageer op dit artikel