nieuws

SBR bundelt meest effectieve maatregelen dubo

bouwbreed Premium

rotterdam – De meest effectieve maatregelen uit het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen heeft de SBR gebundeld in de Kwaliteitsselectie. De SBR zegt hiermee tegemoet te komen aan de wens van de gebruikers om uiteindelijk te komen tot één werkbaar pakket van maatregelen, die integrale duurzaamheid koppelen aan de meerwaarde voor de eindgebruiker van het bouwproduct […]

rotterdam – De meest effectieve maatregelen uit het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen heeft de SBR gebundeld in de Kwaliteitsselectie. De SBR zegt hiermee tegemoet te komen aan de wens van de gebruikers om uiteindelijk te komen tot één werkbaar pakket van maatregelen, die integrale duurzaamheid koppelen aan de meerwaarde voor de eindgebruiker van het bouwproduct en de financiële haalbaarheid.

Reageer op dit artikel