nieuws

Rijkswaterstaat heeft maandblad Otar terug

bouwbreed

gorinchem – Otar, het maandblad voor managers van beheer en onderhoud aan grond-, weg- en waterbouwwerken, wordt na vier jaar noodgedwongen afwezigheid opnieuw uitgegeven. In gww-kringen werd Otar – het Officiële Tijdschrift voor de Ambtenaren van Rijkswaterstaat – decennialang door alle bouwpartners gelezen. Tot de toenmalige uitgever en de inhoudelijk verantwoordelijke Vereniging van Waterstaatkundige Ambtenaren […]

gorinchem – Otar, het maandblad voor managers van beheer en onderhoud aan grond-, weg- en waterbouwwerken, wordt na vier jaar noodgedwongen afwezigheid opnieuw uitgegeven.

In gww-kringen werd Otar – het Officiële Tijdschrift voor de Ambtenaren van Rijkswaterstaat – decennialang door alle bouwpartners gelezen. Tot de toenmalige uitgever en de inhoudelijk verantwoordelijke Vereniging van Waterstaatkundige Ambtenaren (VWAR) ruzie kregen en de uitgave noodgedwongen moest worden gestaakt.

Aan de juridische strijd is na vier jaar een eind gekomen. Otar wordt nu uitgegeven door YesWell uit Gorinchem.

De VWAR is blij met de voorzetting van het maandblad, dat zich inhoudelijk richt op innovatieve projecten waarbij Rijkswaterstaat op enigerlei wijze is betrokken en op ontwikkelingen binnen Rijkswaterstaat zelf.

Reageer op dit artikel