nieuws

Qatar krijgt toren van Interbeton

bouwbreed Premium

doha – Interbeton heeft in de Golfstaat Qatar de opdracht binnengehaald een 43 verdiepingen tellende kantoortoren te bouwen. De order levert 60 miljoen euro op, waarvan de helft terecht komt in de kas van BAM-dochter Interbeton. Het gebouw wordt gerealiseerd in hoofdstad Doha. Opdrachtgever voor het 200 meter hoge gebouw is de Platinum Tower Company. […]

doha – Interbeton heeft in de Golfstaat Qatar de opdracht binnengehaald een 43 verdiepingen tellende kantoortoren te bouwen. De order levert 60 miljoen euro op, waarvan de helft terecht komt in de kas van BAM-dochter Interbeton.

Het gebouw wordt gerealiseerd in hoofdstad Doha. Opdrachtgever voor het 200 meter hoge gebouw is de Platinum Tower Company.

Het werk wordt uitgevoerd door Higgs & Hill, een lokale maatschappij van Interbeton, in samenwerking met Qatari Arabian Construction Company. Beide ondernemingen vonden elkaar eerder in de bouw van de 237 meter hoge kantoortoren Park Place in Dubai. Het werk in Doha moet voltooid zijn binnen 28 maanden.

Reageer op dit artikel