nieuws

Maatschap koopt kasteel Almere

bouwbreed Premium

ALMERE – Het kasteel in Almere is verkocht. Dat heeft de Rabobank laten weten. De bank deed het deels afgebouwde complex voor bijna 9,2 miljoen euro van de hand aan de nieuw gevormde maatschap Gravin. De bouw van het kasteel lag sinds drie jaar stil, nadat initiatiefnemer en projectontwikkelaar Thijs Blom het project niet meer […]

ALMERE – Het kasteel in Almere is verkocht. Dat heeft de Rabobank laten weten. De bank deed het deels afgebouwde complex voor bijna 9,2 miljoen euro van de hand aan de nieuw gevormde maatschap Gravin. De bouw van het kasteel lag sinds drie jaar stil, nadat initiatiefnemer en projectontwikkelaar Thijs Blom het project niet meer kon betalen. Een dochteronderneming van de Rabobank nam het kasteel over, maar het lukte niet om het snel door te verkopen tot Gravin belangstelling toonde.

Reageer op dit artikel