nieuws

Jersey onderscheidt holleplaatvloer

bouwbreed

jersey – De Jersey Construction Council heeft de Best use of innovation Award 2005 uitgereikt aan Bubbledeck voor de toepassing van de holleplaatvloer in het Le Coie Hotel. Bubbledeck Nederland uit Leiden is vanaf het begin betrokken geweest bij het project. Het hotel is ontworpen door BDK Architecten uit Jersey. Beton is relatief duur op […]

jersey – De Jersey Construction Council heeft de Best use of innovation Award 2005 uitgereikt aan Bubbledeck voor de toepassing van de holleplaatvloer in het Le Coie Hotel. Bubbledeck Nederland uit Leiden is vanaf het begin betrokken geweest bij het project. Het hotel is ontworpen door BDK Architecten uit Jersey.

Beton is relatief duur op het eiland, vanwege de transportkosten van cement en toeslagstoffen. Materiaal besparen loont dus. Bovendien zijn de vloeren met kunststof ballen lichter dan massieve vloeren.

De jury van de innovatieprijs waardeerde de wereldwijde marketing van Bubbledeck en de tastbare voordelen van de technologie. Inmiddels is een tweede project met Bubbledeck vloeren op Jersey gestart. Daarna staan twee projecten in Londen op stapel. De vloeren worden vanuit Nederland verscheept.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels