nieuws

Janssen de Jong legt strandpromenade aan

bouwbreed

philipsburg – De strandpromenade van Philipsburg op Sint Maarten wordt voor ongeveer twee miljoen euro uitgebreid. Het werk wordt uitgevoerd door Windward Roads, dochteronderneming van Janssen de Jong Caribbean. Windward Roads en het eilandsbestuur tekenden eerder deze maand het contract van het project, dat binnen vijf maanden moet zijn afgerond. Het betreft de tweede fase […]

philipsburg – De strandpromenade van Philipsburg op Sint Maarten wordt voor ongeveer twee miljoen euro uitgebreid. Het werk wordt uitgevoerd door Windward Roads, dochteronderneming van Janssen de Jong Caribbean. Windward Roads en het eilandsbestuur tekenden eerder deze maand het contract van het project, dat binnen vijf maanden moet zijn afgerond. Het betreft de tweede fase van ambitieus plan om de honderdduizenden toeristen die jaarlijks naar Sint Maarten komen in de gelegenheid te stellen langs het strand te lopen. In totaal legt Windward Roads in deze fase 400 meter promenade aan. Het bouwbedrijf neemt de financiering van de werkzaamheden op zich. Gedeputeerde van Toerisme Heyliger verwacht dat de kosten worden terugverdiend door de verkoop van terreinen langs de promenade aan horecagelegenheden en winkels.

Reageer op dit artikel