nieuws

Inschrijving open voor Ei van Columbus

bouwbreed Premium

den haag – Bedrijven, onderzoeks- en onderwijsinstellingen, dienstverlenende organisaties en overheden kunnen zich weer aanmelden voor het Ei van Columbus, de tweejaarlijkse overheidsprijs voor innovatie en duurzaamheid. Er zijn prijzen in de vorm van wisselbekers en geldbedragen van 12.500 euro te winnen in zes categorieën. De eerstvolgende uitreiking is op 14 februari 2006. Geïnteresseerden kunnen […]

den haag – Bedrijven, onderzoeks- en onderwijsinstellingen, dienstverlenende organisaties en overheden kunnen zich weer aanmelden voor het Ei van Columbus, de tweejaarlijkse overheidsprijs voor innovatie en duurzaamheid. Er zijn prijzen in de vorm van wisselbekers en geldbedragen van 12.500 euro te winnen in zes categorieën.

De eerstvolgende uitreiking is op 14 februari 2006. Geïnteresseerden kunnen zich voor 1 augustus inschrijven door een deelnameformulier in te leveren, waarop ze een uitgebreide beschrijving en toelichting op hun inzending geven. Vervolgens moet het complete pakket voor 1 oktober worden ingeleverd. Voor meer informatie: www.ei-van-columbus.nl.

Reageer op dit artikel