nieuws

Huizen op Utrechts Veemarktcomplex

bouwbreed

utrecht – De gemeente Utrecht heeft plannen voor de bouw van vijfhonderd woningen in Voordorp-Zuid. Nu ligt hier nog het Veemarkt-complex. Een internationale automarkt wordt mogelijk verplaatst naar Haarrijn bij Leidsche Rijn. De gemeente Utrecht verwacht met de woningbouw 13,4 miljoen euro te verdienen. Een ambtelijke werkgroep heeft de afgelopen maanden de mogelijkheden bestudeerd voor […]

utrecht – De gemeente Utrecht heeft plannen voor de bouw van vijfhonderd woningen in Voordorp-Zuid. Nu ligt hier nog het Veemarkt-complex. Een internationale automarkt wordt mogelijk verplaatst naar Haarrijn bij Leidsche Rijn. De gemeente Utrecht verwacht met de woningbouw 13,4 miljoen euro te verdienen. Een ambtelijke werkgroep heeft de afgelopen maanden de mogelijkheden bestudeerd voor woningbouw op het complex. Het gaat om een luxe woonwijk met veel water en groen. De Vereniging van Veemarkt Gebruikers (VGV) voelt echter niets voor verplaatsing.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels