nieuws

Gemeente Breda koopt parkeergarage

bouwbreed Premium

breda – Breda wil de parkeergarage aan het Chasséveld kopen, onder het complex dat Heijmans Vastgoed Realisatie daar gaat bouwen. De garage kost 17,4 miljoen euro. Het college legt dat voornemen voor aan de raad. De bouw van de parkeergarage begint dit najaar. Heijmans heeft al een bouwaanvraag ingediend. Het geld voor de aankoop moet […]

breda – Breda wil de parkeergarage aan het Chasséveld kopen, onder het complex dat Heijmans Vastgoed Realisatie daar gaat bouwen. De garage kost 17,4 miljoen euro. Het college legt dat voornemen voor aan de raad. De bouw van de parkeergarage begint dit najaar. Heijmans heeft al een bouwaanvraag ingediend. Het geld voor de aankoop moet onder meer komen uit verhoging van de parkeerkosten op nabijgelegen terreinen.

Reageer op dit artikel