nieuws

Emco brengt luxe hulpjes voor badkamer op de markt

bouwbreed Premium

hedel – De Duitse fabrikant van badkameraccessoires Emco heeft zijn serie System01 uitgebreid met twee douchezitjes en een multifunctionele hulpstoel. Deze kenmerken zich, net als de andere onderdelen uit de System01-serie, door een luxe uitstraling en fraai vormgegeven veiligheidsgrepen.

De serie is bedoeld voor thuiswonende mindervaliden, verzorgingstehuizen, woongebouwen voor ouderen, ziekenhuizen en hotels. Emco ziet de aan luxe en comfort gehechte babyboomgeneratie als potentiële doelgroep.

De douchezitjes worden geleverd als klapzitje zonder rugsteun voor wandmontage en als zitje met rugsteun. Het douchezitje met rugsteun kan worden gecombineerd met een korte veiligheidsreling, die ook als ophangbeugel fungeert. Dit zitje kan bovendien worden geleverd in combinatie met een lange douchereling, die ook als veiligheidsgreep is te gebruiken.

De multifunctionele hulpstoel is inzetbaar als hulpstoel voor toiletgebruik, als zitstoel en als comfortstoel. De stabiele constructie is van sterk verchroomd staal. De handgrepen hebben een transparante kunststof ommanteling die uitglijden doet voorkomen.

Reageer op dit artikel