nieuws

Efficiënt hardhout op hardhout schroeven

bouwbreed Premium

lelystad – Hardhout op hardhout schroeven zonder voorboren. Dat kan sinds kort snel en zonder veel moeite met de elektrische schroefmachine Muro VL71 van Poppers Senco Nederland uit Lelystad. Het schroeven verloopt nagenoeg automatisch, meldt Poppers Senco. Een lichte neerwaartse druk volstaat. Door het ergonomische ontwerp van de machine kunnen vloeren en vlonders vanuit een […]

lelystad – Hardhout op hardhout schroeven zonder voorboren. Dat kan sinds kort snel en zonder veel moeite met de elektrische schroefmachine Muro VL71 van Poppers Senco Nederland uit Lelystad.

Het schroeven verloopt nagenoeg automatisch, meldt Poppers Senco. Een lichte neerwaartse druk volstaat. Door het ergonomische ontwerp van de machine kunnen vloeren en vlonders vanuit een rechtopstaande positie worden bevestigd. Niet alleen efficiënt, maar ook goed voor rug en knieën van de verwerker.

De machine werkt met rvs ejectorschroeven van 5 millimeter dik en 38 tot en met 75 millimeter lang.

De robuust uitgevoerde diepte-instelling staat garant voor een constante verwerking, wat zeker bij zichtwerk een strak resultaat oplevert, zegt de fabrikant.

De Muro VL71 heeft een comfortabel handvat, een extra lang elektriciteitssnoer en een krachtige 1010 watt motor die het mogelijk maakt continu door te werken.

Reageer op dit artikel