nieuws

Corus ziet einde van grote staalvraag

bouwbreed Premium

londen – Het Brits-Nederlandse staalconcern Corus verwacht dat de marktomstandigheden op de wereldwijde staalmarkt in de tweede helft van dit jaar minder gunstig zijn dan in de afgelopen periode. Vooral de vraag naar staal in Europa en de Verenigde Staten toont de eerste tekenen van zwakte sinds de opleving vorig jaar zomer. Corus verwacht dat […]

londen – Het Brits-Nederlandse staalconcern Corus verwacht dat de marktomstandigheden op de wereldwijde staalmarkt in de tweede helft van dit jaar minder gunstig zijn dan in de afgelopen periode.

Vooral de vraag naar staal in Europa en de Verenigde Staten toont de eerste tekenen van zwakte sinds de opleving vorig jaar zomer. Corus verwacht dat China grotendeels de groei van circa 4 procent veroorzaakt.

Reageer op dit artikel