nieuws

Combi telescoopstok spaart werk en fouten

bouwbreed Premium

zoetermeer – De combi telescoopstok maakt een aparte waterpas en meetstok overbodig en minimaliseert de kans op verkeerde metingen meer. Dat zijn volgens het agentschap G. Woerdenbag uit Zoetermeer de voordelen van de IdeeFix waterpas, met daarin telescoopmeetstok van de Duitse fabrikant BMI. De telescoopstok is sinds kort in Nederland verkrijgbaar. Andere meetsystemen leveren nogal […]

zoetermeer – De combi telescoopstok maakt een aparte waterpas en meetstok overbodig en minimaliseert de kans op verkeerde metingen meer. Dat zijn volgens het agentschap G. Woerdenbag uit Zoetermeer de voordelen van de IdeeFix waterpas, met daarin telescoopmeetstok van de Duitse fabrikant BMI. De telescoopstok is sinds kort in Nederland verkrijgbaar.

Andere meetsystemen leveren nogal eens afwijkingen op bij het meten, aldus Woerdenbag. En de vakman weet het: enkele centimeters verschil kunnen grote problemen geven. Deurposten die niet passen, trappen die niet exact uitkomen of bekistingen die niet aansluiten.

Met de IdeeFix kan dankzij de ingebouwde waterpas exact horizontaal en verticaal worden gemeten. Daarbij is de meetstok compact en licht van gewicht. Hij begint met een eigen lengte van 450 millimeter, een uitvoering die een meetbereik heeft van 2000 millimeter. Er zijn nog drie andere uitvoeringen met meetbereiken van 650 tot 3200 millimeter, 800 tot 4100 millimeter en 1000 tot 5100 millimeter.

Reageer op dit artikel