nieuws

Brander-sierpleister lijkt op natuursteen

bouwbreed

�s-hertogenbosch – Brander Afbouwprodukten uit Den Bosch heeft een nieuwe sierpleister, die een natuursteenachtige uitstraling heeft. Deze Brander Topaas is speciaal ontwikkeld voor gebouwen die tegen een stootje moeten kunnen, maar toch ook mooi moeten zijn, zoals bijvoorbeeld scholen, kantoren, kinderdagverblijven en horecagelegenheden. De structuur van de bijzonder stootvaste pleister is fijn, gesloten en vlak. […]

�s-hertogenbosch – Brander Afbouwprodukten uit Den Bosch heeft een nieuwe sierpleister, die een natuursteenachtige uitstraling heeft. Deze Brander Topaas is speciaal ontwikkeld voor gebouwen die tegen een stootje moeten kunnen, maar toch ook mooi moeten zijn, zoals bijvoorbeeld scholen, kantoren, kinderdagverblijven en horecagelegenheden.

De structuur van de bijzonder stootvaste pleister is fijn, gesloten en vlak. Daardoor trekt het minder vuil aan. De wandpleister heeft iets weg van licht glanzende natuursteen door de samenstelling van het materiaal en de fijne grondstoffen, zoals gekleurde steentjes en een beetje glitter. Voorlopig zijn er 24 lichte en middeldonkere kleuren beschikbaar.

Reageer op dit artikel