nieuws

Aliplast-deursysteem weerstaat zwaar weer

bouwbreed Premium

lokeren – Aliplast Aluminium Systems uit Lokeren (België) lanceert het nieuwe superisolerende driekamerdeursysteem met driedubbele afsluiting. Deze Imperial deur is met zijn drie dichtingen vooral geschikt voor plekken waar grote meteorologische krachten (storm, slagregen) optreden of die heel lawaaiïg zijn. De drie dichtingen bestaan uit één middendichting en twee aanslagdichtingen. Voor normale deuren wordt meestal […]

lokeren – Aliplast Aluminium Systems uit Lokeren (België) lanceert het nieuwe superisolerende driekamerdeursysteem met driedubbele afsluiting. Deze Imperial deur is met zijn drie dichtingen vooral geschikt voor plekken waar grote meteorologische krachten (storm, slagregen) optreden of die heel lawaaiïg zijn.

De drie dichtingen bestaan uit één middendichting en twee aanslagdichtingen. Voor normale deuren wordt meestal maar één aanslagdichting gebruikt, zegt Aliplast.

Dankzij de extra aanslagdichting verhogen de akoestische en de thermische prestaties. Ook de insijpeling van water en wind wordt door de extra dichting volledig uitgesloten. De profielen in de Imperial-reeks zijn opgebouwd uit twee holle profielhelften die door middel van glasvezelversterkte polyamide strips van elkaar worden geïsoleerd. De thermisch onderbroken aluminium profielen van het systeem zijn geschikt om deuren voor de woning- en de utiliteitsbouw te maken, zowel nieuwbouw als renovatie.

Reageer op dit artikel