nieuws

Actieve luidspreker geeft geluid direct

bouwbreed

saarbrücken – Speciaal voor de geluidsweergave in grote ruimten ontwikkelde Backes & Müller uit Saarbrücken de luidsprekerserie BM-Line 50. De Duitse producent levert deze zogeheten actieve luidsprekers direct vanaf de fabriek. Het bedrijf meet in overleg met de architect waar de weergevers het beste voldoen en regelt de installatie in. Door de constructie hoort de luisteraar […]

saarbrücken – Speciaal voor de geluidsweergave in grote ruimten ontwikkelde Backes & Müller uit Saarbrücken de luidsprekerserie BM-Line 50. De Duitse producent levert deze zogeheten actieve luidsprekers direct vanaf de fabriek. Het bedrijf meet in overleg met de architect waar de weergevers het beste voldoen en regelt de installatie in. Door de constructie hoort de luisteraar het geluid altijd direct op zich afkomen. In de omkasting van de BM-Line 50 zitten onder meer zes luidsprekers van 17 centimeter voor de middentonen, vier luidsprekers van 25 centimeter voor de lage tonen en een nieuw ontwikkelde luidspreker voor de hoge tonen.

Reageer op dit artikel