nieuws

A10-Zuid volgend jaar op de schop

bouwbreed

AMSTERDAM – Na de westelijke A10 twee jaar geleden en de Gaasperdammerweg deze zomer is volgend jaar de zuidelijke A10 aan de beurt voor groot onderhoud. De Amsterdamse ringweg zal dan tussen de knooppunten Badhoevedorp en Amstel grondig worden aangepakt. Tegelijkertijd met het groot onderhoud aan de ringweg zullen de Nederlandse Spoorwegen het spoor in […]

AMSTERDAM – Na de westelijke A10 twee jaar geleden en de Gaasperdammerweg deze zomer is volgend jaar de zuidelijke A10 aan de beurt voor groot onderhoud. De Amsterdamse ringweg zal dan tussen de knooppunten Badhoevedorp en Amstel grondig worden aangepakt.

Tegelijkertijd met het groot onderhoud aan de ringweg zullen de Nederlandse Spoorwegen het spoor in de middenberm aanpakken en zullen de bouwers van de Noord-Zuidlijn de tunnel onder de weg doorgraven.

Reageer op dit artikel