nieuws

Waterpomptang met geklonken scharnier

bouwbreed

alphen aan den rijn – Gedore presenteert een verbeterde waterpomptang. In plaats van een scharnierverbinding heeft het gereedschap een geklonken scharnierverbinding. De tang kan daarmee volgens de leverancier uit Alphen aan den Rijn altijd gemakkelijk en veilig worden geklemd. Ook de bekconstructie van de waterpomptang is aangepast. Inclusief scharnier hebben de bekken een breedte van […]

alphen aan den rijn – Gedore presenteert een verbeterde waterpomptang. In plaats van een scharnierverbinding heeft het gereedschap een geklonken scharnierverbinding. De tang kan daarmee volgens de leverancier uit Alphen aan den Rijn altijd gemakkelijk en veilig worden geklemd. Ook de bekconstructie van de waterpomptang is aangepast. Inclusief scharnier hebben de bekken een breedte van 13 millimeter, zodat de tang ook in nauwe openingen kan. De bekken zijn 45 millimeter lang. Het nieuwe gereedschap is zevenvoudig verstelbaar; in de uiterste stand kan hij tot een omvang van 40 millimeter worden gebruikt. De tanden zijn inductief gehard en een praktische beveiliging voorkomt beknelling van de handen. Gedore brengt de chroom-vanadiumtang in twee uitvoeringen op de markt. De eerste heeft gekartelde grepen. Bij de tweede zijn de grepen afgewerkt met een tweecomponenten bekleding met pu-antislipprofiel.

Het nieuwe Gedore-product.

Reageer op dit artikel