nieuws

Spitsstrokenopdracht voor Heijmans

bouwbreed Premium

rosmalen – Heijmans Infrastructuur heeft opdracht gekregen om spitsstroken aan te leggen tussen Arnhem en Apeldoorn op de A50 en tussen Apeldoorn en Deventer op de A1. De bouwer neemt ook het ontwerp van de in totaal 70 kilometer spitsstroken. De totale opdrachtwaarde is 34,8 miljoen euro. De spitsstroken worden in het kader van de […]

rosmalen – Heijmans Infrastructuur heeft opdracht gekregen om spitsstroken aan te leggen tussen Arnhem en Apeldoorn op de A50 en tussen Apeldoorn en Deventer op de A1. De bouwer neemt ook het ontwerp van de in totaal 70 kilometer spitsstroken. De totale opdrachtwaarde is 34,8 miljoen euro. De spitsstroken worden in het kader van de spoedwet wegverbreding aangelegd. Ze moeten een bijdrage leveren aan de oplossing van de fileproblematiek op een aantal knelpunten in Nederland.

Reageer op dit artikel