nieuws

Schreuder ziet groeikansen

bouwbreed Premium

maarssen – Ingenieursbureau Schreuder ziet prima mogelijkheden om zijn activiteiten in de vakgebieden installatietechniek en bouwfysica fors uit te breiden. De samenvoeging van de vestigingen in Heerhugowaard en IJmuiden te Alkmaar, remde in het eerste kwartaal de groei licht af. Zoals ook het moeizaam invullen van vacatures druk oplegde. Desondanks realiseerde Schreuder de eerste drie […]

maarssen – Ingenieursbureau Schreuder ziet prima mogelijkheden om zijn activiteiten in de vakgebieden installatietechniek en bouwfysica fors uit te breiden. De samenvoeging van de vestigingen in Heerhugowaard en IJmuiden te Alkmaar, remde in het eerste kwartaal de groei licht af. Zoals ook het moeizaam invullen van vacatures druk oplegde. Desondanks realiseerde Schreuder de eerste drie maanden een groei van 6 procent tot een omzet van 3 miljoen euro. Het rendement kwam uit op 10 procent. Directeur B. de Vries ziet de domotica en de veiligheid in de zorgsector als belangrijke bronnen van nieuwe opdrachten. Ook de luxe woningbouw met zijn complexe installaties zorgt voor extra werk. In die drie sectoren neemt volgens hem de vraag naar adviesdiensten fors toe.

Reageer op dit artikel