nieuws

Recreatiecentrum Deventer van de baan

bouwbreed Premium

DEVENTER – Het Deventer Entertainment Center gaat voorlopig niet door. De ontwikkelaar van het centrum met onder meer een skihal haakt af omdat realisatie van het plan wegens allerlei procedures niet op korte termijn kan beginnen en omdat er voor ontwikkelaar DEC Vastgoed BV te veel financiële haken en ogen aan zitten. DEC vindt het […]

DEVENTER – Het Deventer Entertainment Center gaat voorlopig niet door. De ontwikkelaar van het centrum met onder meer een skihal haakt af omdat realisatie van het plan wegens allerlei procedures niet op korte termijn kan beginnen en omdat er voor ontwikkelaar DEC Vastgoed BV te veel financiële haken en ogen aan zitten.

DEC vindt het naar de betrokken investeerder toe niet meer verantwoord door te gaan. De gemeente Deventer reageert teleurgesteld, maar gaat op zoek naar een nieuwe invulling. De bedoeling is nog steeds dat er een sport- en spektakelstrook komt op de beoogde locatie, om meer recreanten naar Deventer te trekken. DEC heeft ruim vier jaar geprobeerd het centrum van de grond te krijgen.

Reageer op dit artikel