nieuws

Priamo uit titanium roestvast staal

bouwbreed Premium

barneveld – Hardbrass introduceert de Priamo, een hefschuifdeurgreep uit titanium roestvast staal. Het materiaal combineert volgens de groothandelaar uit Barneveld de kwaliteit van titanium met de uitstraling van roestvast staal. Hardbrass levert de Priamo standaard met een bijpassende schuifdeurkom. Het Barneveldse bedrijf biedt de hefschuifdeurgreep ook aan met een 70 cilindergat van 70 millimeter. Deurkrukken, […]

barneveld – Hardbrass introduceert de Priamo, een hefschuifdeurgreep uit titanium roestvast staal. Het materiaal combineert volgens de groothandelaar uit Barneveld de kwaliteit van titanium met de uitstraling van roestvast staal. Hardbrass levert de Priamo standaard met een bijpassende schuifdeurkom. Het Barneveldse bedrijf biedt de hefschuifdeurgreep ook aan met een 70 cilindergat van 70 millimeter. Deurkrukken, voordeurbeslag en SKG**-goedgekeurd veiligheidsbeslag zijn eveneens verkrijgbaar in een kleur die overeenkomt met titanium roestvast staal.

Reageer op dit artikel