nieuws

Nieuwe verbinding nodig bij Eindhoven

bouwbreed

EINDHOVEN – Ten oosten van Eindhoven, Nuenen en Mierlo moet een nieuwe noord-zuidverbinding komen. Dat is nodig om de toenemende verkeersproblemen in de regio op te lossen. Bovendien moeten allerlei maatregelen worden getroffen om een aantal bestaande wegen beter te benutten. Dat vindt het dagelijks bestuur van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE). Alle nieuwe voorzieningen […]

EINDHOVEN – Ten oosten van Eindhoven, Nuenen en Mierlo moet een nieuwe noord-zuidverbinding komen. Dat is nodig om de toenemende verkeersproblemen in de regio op te lossen. Bovendien moeten allerlei maatregelen worden getroffen om een aantal bestaande wegen beter te benutten.

Dat vindt het dagelijks bestuur van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE).

Alle nieuwe voorzieningen moeten in 2020 klaar zijn. Het project kost 410 miljoen euro.

Reageer op dit artikel