nieuws

Nieuw koopcentrum in gemeente Zwolle

bouwbreed

zwolle – In Zwolle-Zuid hebben de gemeente, eigenaar Altera en ontwikkelaar Provast plannen om het winkelcentrum grondig te vernieuwen. Van de bestaande 9000 vierkante meter winkelruimte aan de Van der Capellenstraat worden de puien vernieuwd en de gevels gerenoveerd. Het centrum wordt met 8000 vierkante meter uitgebreid, de openbare ruimte heringericht en een bovengrondse garage […]

zwolle – In Zwolle-Zuid hebben de gemeente, eigenaar Altera en ontwikkelaar Provast plannen om het winkelcentrum grondig te vernieuwen. Van de bestaande 9000 vierkante meter winkelruimte aan de Van der Capellenstraat worden de puien vernieuwd en de gevels gerenoveerd. Het centrum wordt met 8000 vierkante meter uitgebreid, de openbare ruimte heringericht en een bovengrondse garage aangelegd.

De gemeente heeft voor de plannen al een nieuw bestemmingsplan. In 2009 moet het vernieuwde centrum klaar zijn.

Reageer op dit artikel