nieuws

Moes mag verdachte werknemer ontslaan

bouwbreed

zwolle – Moes Bouwbedrijf mag een administrateur, die ervan verdacht wordt 300.000 euro te hebben verduisterd van de aannemer, ontslaan. Dat heeft de kantonrechter in Zwolle bepaald. De rechter had de werknemer de gelegenheid gegeven om te bewijzen dat de beschuldigingen niet kloppen. Daarvan heeft de man, die 42 jaar voor Moes werkte, afgezien. De […]

zwolle – Moes Bouwbedrijf mag een administrateur, die ervan verdacht wordt 300.000 euro te hebben verduisterd van de aannemer, ontslaan. Dat heeft de kantonrechter in Zwolle bepaald. De rechter had de werknemer de gelegenheid gegeven om te bewijzen dat de beschuldigingen niet kloppen. Daarvan heeft de man, die 42 jaar voor Moes werkte, afgezien.

De administrateur verklaarde eerder dat hij in opdracht van de directie geld heeft verduisterd. Met het geld zouden opdrachtgevers zijn omgekocht en lonen zwart zijn uitbetaald. Moes heeft dat verhaal altijd ontkend. Volgens de bouwer is de 300.000 euro regelrecht in de zakken van de voormalige werknemer beland. Het verduisterde geld gaat Moes proberen terug te halen.

Reageer op dit artikel