nieuws

Man valt in liftschacht bij station Arnhem

bouwbreed

arnhem – Een 18-jarige man uit Cuijk is zaterdagavond in een liftschacht bij station Arnhem-Centraal 20 meter naar beneden gevallen. Hij liep nadat hij Koninginnedag had gevierd met twee vrienden op het dek bovenop het bussenplein in Arnhem, waar na verloop van tijd nog twee torens op komen. De toegang tot een bouwtrap naar het […]

arnhem – Een 18-jarige man uit Cuijk is zaterdagavond in een liftschacht bij station Arnhem-Centraal 20 meter naar beneden gevallen. Hij liep nadat hij Koninginnedag had gevierd met twee vrienden op het dek bovenop het bussenplein in Arnhem, waar na verloop van tijd nog twee torens op komen. De toegang tot een bouwtrap naar het dek boven het bussenplein was afgesloten met een houten schot. De jongens zijn daar eerst weggestuurd door beveiligingspersoneel, maar hebben kennelijk later alsnog vanaf het dek toegang weten te krijgen tot de liftschacht. De liftschacht was buiten gebruik. Politie en brandweer hebben een raam in de liftschacht moeten forceren om bij de jongen te kunnen komen. Hij is met diverse botbreuken naar het ziekenhuis gebracht.

Reageer op dit artikel