nieuws

Lagere winst voor Baggeridge Brick

bouwbreed

sedgley – De resultaten van Britse steenfabrikant Baggeridge Brick staan onder druk door de teruglopende bouwactiviteiten, vooral op de huizenmarkt, en hogere energiekosten. De operationele winst daalde in het halfjaar tot eind maart met 29,4 procent naar 3,25 miljoen euro terwijl de omzet 3,8 procent lager uitkwam op 34,4 miljoen. Baggeridge Brick heeft vijf steenfabrieken […]

sedgley – De resultaten van Britse steenfabrikant Baggeridge Brick staan onder druk door de teruglopende bouwactiviteiten, vooral op de huizenmarkt, en hogere energiekosten. De operationele winst daalde in het halfjaar tot eind maart met 29,4 procent naar 3,25 miljoen euro terwijl de omzet 3,8 procent lager uitkwam op 34,4 miljoen. Baggeridge Brick heeft vijf steenfabrieken in Groot-Brittannië waar jaarlijks 300 miljoen stenen worden gemaakt.

Reageer op dit artikel