nieuws

Jongeneel neemt houthandel over

bouwbreed

utrecht – Koninklijke Jongeneel BV heeft Houthandel Gebr. Van de Watering overgenomen. Bij het bedrijf uit Bergen op Zoom werken vier mensen, inclusief directeur P. van de Watering. Het bedrijf boogt op een rijke geschiedenis. Het werd 157 jaar geleden opgericht en is sindsdien in handen van de familie Van de Watering. De reden van […]

utrecht – Koninklijke Jongeneel BV heeft Houthandel Gebr. Van de Watering overgenomen. Bij het bedrijf uit Bergen op Zoom werken vier mensen, inclusief directeur P. van de Watering.

Het bedrijf boogt op een rijke geschiedenis. Het werd 157 jaar geleden opgericht en is sindsdien in handen van de familie Van de Watering. De reden van de overname is dat er geen opvolger is voor de huidige directeur. Koninklijke Jongeneel BV is een zelfstandige dochter van NV Deli Universal.

Reageer op dit artikel