nieuws

Italiaanse flowmeters meten verbruik lasgas

bouwbreed

nijmegen – Geschikt voor onder meer de lastechniek noemt handelsonderneming PD de flowmeters die het Italiaanse La Tecnica Fluidi voor diens serie A/S maakt. De meters zijn robuust uitgevoerd en hebben een haakse aansluiting. Flowmeters meten de doorstroming van bijvoorbeeld gassen in leidingen. Het assortiment telt vijf modellen voor diverse toepassingen.

nijmegen – Geschikt voor onder meer de lastechniek noemt handelsonderneming PD de flowmeters die het Italiaanse La Tecnica Fluidi voor diens serie A/S maakt. De meters zijn robuust uitgevoerd en hebben een haakse aansluiting. Flowmeters meten de doorstroming van bijvoorbeeld gassen in leidingen. Het assortiment telt vijf modellen voor diverse toepassingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels