nieuws

Honderden woningen voor studenten Zwolle

bouwbreed Premium

ZWOLLE – Een omvangrijk nieuwbouwproject moet in één klap de woningnood onder studenten in Zwolle oplossen. De Zwolse woningcorporaties, hogeschool Windesheim en Rabo Vastgoed willen samen honderden studenten- en starterswoningen bouwen. De verwachting is dat er komende jaren in de stad vraag is naar 2500 appartementen en kamers voor jongeren en studenten. Rabo Vastgoed begint […]

ZWOLLE – Een omvangrijk nieuwbouwproject moet in één klap de woningnood onder studenten in Zwolle oplossen. De Zwolse woningcorporaties, hogeschool Windesheim en Rabo Vastgoed willen samen honderden studenten- en starterswoningen bouwen.

De verwachting is dat er komende jaren in de stad vraag is naar 2500 appartementen en kamers voor jongeren en studenten. Rabo Vastgoed begint eind dit jaar met de bouw van een vergelijkbaar project in Utrecht. Daar worden duizend appartementen gebouwd.

De partijen hebben al een plek op het oog nabij de hogeschool. De woningen worden de komende tien jaar gebouwd.

Reageer op dit artikel