nieuws

Hitachi: snoerloze boorschroefmachines

bouwbreed Premium

nieuwegein – Hitachi Power Tools Netherlands uit Nieuwegein brengt een nieuwe generatie snoerloze boorschroefmachines. Deze typen DS14DMR en DS18DMR kenmerken zich door modern ontwerp, stevigheid en lange levensduur, aldus de leverancier. De DS14DMR heeft 14,4 volt en een aandraaimoment van 50 newtonmeter. De DS18DMR heeft 18 volt met een aandraaimoment van 62 newtonmeter. Beide elektronisch […]

nieuwegein – Hitachi Power Tools Netherlands uit Nieuwegein brengt een nieuwe generatie snoerloze boorschroefmachines. Deze typen DS14DMR en DS18DMR kenmerken zich door modern ontwerp, stevigheid en lange levensduur, aldus de leverancier.

De DS14DMR heeft 14,4 volt en een aandraaimoment van 50 newtonmeter. De DS18DMR heeft 18 volt met een aandraaimoment van 62 newtonmeter. Beide elektronisch regelbare modellen zijn uitgevoerd met een metalen snelspanboorkop die kan worden vergrendeld. Ze hebben een metalen tandwielkast. Het anker is vervangbaar, de koolborstels zijn van buitenaf te vervangen. Het toerental is traploos regelbaar met een mogelijkheid van 22 standen. De machine heeft een softgrip.

De schroefboormachines worden standaard geleverd met twee accu�s, een oplader, een bit en een kunststof koffer.

Reageer op dit artikel