nieuws

Geografische dataproducten uit de catalogus

bouwbreed

rotterdam – Grontmij heeft een catalogus ontwikkeld met actuele geodata, die als het ware uit het magazijn worden geleverd. De catalogus is bedoeld voor het RIKZ, de beheerder van het kust- en zeegebied, maar dekt in beginsel het hele land. Dergelijke catalogi met kant-en-klare producten staan ook voor andere doelgroepen op stapel. Andere nieuwe producten […]

rotterdam – Grontmij heeft een catalogus ontwikkeld met actuele geodata, die als het ware uit het magazijn worden geleverd. De catalogus is bedoeld voor het RIKZ, de beheerder van het kust- en zeegebied, maar dekt in beginsel het hele land. Dergelijke catalogi met kant-en-klare producten staan ook voor andere doelgroepen op stapel. Andere nieuwe producten van Grontmij zijn de DG Dialog modules Gebouwregistratie en Digitale Inventarisatie en Inspectie. Medewerkers kunnen daarmee �in het veld� met een pen-computer gegevens invoeren.

Ook heeft Grontmij de Stads Beheer Administratie (SBA) ontwikkeld, een applicatie met één database voor de processen van alle vergunningen. Vier gemeenten hebben de applicatie reeds in gebruik.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels