nieuws

Forse uitbreiding kwaliteitsimpuls Zeelandhallen

bouwbreed

goes – De Zeelandhallen in Goes worden flink uitgebreid. Er komt een derde hal bij van 5800 vierkante meter en een ontspannings- en vermaakcentrum van 7800 vierkante meter; bij elkaar een verdubbeling van het totale vloeroppervlak.

Om de verwachte grotere bezoekersstroom aan te kunnen, wordt momenteel een nieuw parkeerterrein aangelegd van 4,8 hectare. Aannemingsbedrijf Hoondert uit �s-Heerenhoek voert dit werk uit en zal ook het overige grondwerk voor zijn rekening nemen. De nieuwbouw inclusief de voorgenomen renovatie van de bestaande hallen liggen in handen van Giesbers Bouw uit Rotterdam.

Eerst begint de renovatie van het bestaande gedeelte. De oplevering hiervan wordt volgend jaar augustus verwacht. Daarna begint de nieuwbouw van de derde hal en het zogenoemde leisurecentrum, dat volgend jaar op het rooster staat. Hierna zal het ontspannings- en vermaakcentrum nog verder worden ingericht. Er komen een bowlingbaan, bioscoop, restaurant en fitnesscentrum.

De gemeente Goes vond in het leisureconcern Libéma uit Rosmalen een nieuwe eigenaar. De officiële overdracht heeft inmiddels plaatsgehad. In 2003 kocht de gemeente de Zeelandhallen van het echtpaar Van Vliet, met als doel een koper te vinden die voor een kwaliteitsimpuls wilde zorgen. Het echtpaar Van Vliet blijft de komende tijd op de achtergrond actief voor een soepele overdracht, laat R. van Vliet, sinds deze week oud-directeur, weten.

Reageer op dit artikel