nieuws

Emco combineert Diplomaat met Attaché

bouwbreed Premium

hedel – Emco Nederland heeft de serie van Diplomaat-entreematten uitgebreid met binnenmatten waarvan de cassettes zijn gevuld met het tapijtmateriaal Attaché. Deze eigen ontwikkeling van Emco is geschikt voor intensief gebruik. De matten laten zich goed reinigen en nemen veel vocht op. De leverancier uit Hedel biedt Attaché aan in veertig standaardkleuren. Op aanvraag zijn […]

hedel – Emco Nederland heeft de serie van Diplomaat-entreematten uitgebreid met binnenmatten waarvan de cassettes zijn gevuld met het tapijtmateriaal Attaché. Deze eigen ontwikkeling van Emco is geschikt voor intensief gebruik. De matten laten zich goed reinigen en nemen veel vocht op. De leverancier uit Hedel biedt Attaché aan in veertig standaardkleuren. Op aanvraag zijn alle RAL-kleuren mogelijk. De reinigende eigenschappen van de entreematten besparen op de schoonmaakkosten van de achterliggende vloerbedekking.

De entreemat van Emco.

Reageer op dit artikel