nieuws

Ecosafe schermt machines goedkoop af

bouwbreed Premium

den haag – Bosch Rexroth levert met Ecosafe veiligheidshekken die bijvoorbeeld draaiende machines van de omgeving afschermen. Ecosafe is gemaakt uit geanodiseerd aluminium en voldoet aan EN 292. De hekken worden opgebouwd uit voorgemonteerde elementen die in een raamwerk worden gemonteerd. De fabrikant noemt het herbruikbare systeem ruim 30 procent goedkoper in het gebruik dan […]

den haag – Bosch Rexroth levert met Ecosafe veiligheidshekken die bijvoorbeeld draaiende machines van de omgeving afschermen. Ecosafe is gemaakt uit geanodiseerd aluminium en voldoet aan EN 292. De hekken worden opgebouwd uit voorgemonteerde elementen die in een raamwerk worden gemonteerd. De fabrikant noemt het herbruikbare systeem ruim 30 procent goedkoper in het gebruik dan andere afschermingen.

Reageer op dit artikel