nieuws

Dura kunststof duikerbuizen slagvast en licht

bouwbreed Premium

opmeer – Beuker Kunststoffen uit Opmeer heeft nu ook polypropeen (pp) duikerbuizen. Deze PP Dura duikerbuizen hebben een aangevormde mof en een rubberring in de spie om te zorgen voor een waterdichte verbinding. De buizen zijn zeer slagvast en robuust met behoud van voldoende doorlaat, zegt de producent. De buizen zijn inwendig glad. De uitwendig geribbelde […]

opmeer – Beuker Kunststoffen uit Opmeer heeft nu ook polypropeen (pp) duikerbuizen. Deze PP Dura duikerbuizen hebben een aangevormde mof en een rubberring in de spie om te zorgen voor een waterdichte verbinding. De buizen zijn zeer slagvast en robuust met behoud van voldoende doorlaat, zegt de producent. De buizen zijn inwendig glad. De uitwendig geribbelde vormgeving zorgt voor een hoge ringstijfheid en een gering eigen gewicht. De buizen wegen slechts 10 procent van een traditionele betonnen buis. Mede ook door de goede passing is de verwerking eenvoudig en licht.

De standaardlengte is 6 meter. De diameters zijn van 125 tot en met 800 millimeter. De duikerbuizen voldoen aan de norm prEN 13467-1. Ze zijn verkrijgbaar in de ringstijfheid klassen SN 4 en SN 8.

Reageer op dit artikel