nieuws

CDS-afdichtingsplug universeel toepasbaar

bouwbreed Premium

aalten – Beele Engineering uit Aalten levert CDS-afdichtingspluggen in een nieuw type rubber, die universeel kunnen worden gebruikt voor het gasdicht, waterdicht en brandwerend afdichten van metalen kunststof buizen. Tot nu toe waren voor deze drie soorten afdichtingen ook drie verschillende rubberkwaliteiten nodig. Het nieuwe rubber FRR/SIL (Fire Resistant Rubber/SILicone) maakt het materiaalbeheer op de […]

aalten – Beele Engineering uit Aalten levert CDS-afdichtingspluggen in een nieuw type rubber, die universeel kunnen worden gebruikt voor het gasdicht, waterdicht en brandwerend afdichten van metalen kunststof buizen. Tot nu toe waren voor deze drie soorten afdichtingen ook drie verschillende rubberkwaliteiten nodig. Het nieuwe rubber FRR/SIL (Fire Resistant Rubber/SILicone) maakt het materiaalbeheer op de bouwplaats eenvoudiger.

Reageer op dit artikel