nieuws

Buitenverlichting Lanterna past overal

bouwbreed

den haag – Attiva presenteert de Lanterna. Dit buitenverlichtingarmatuur van de Italiaanse fabrikant Disano past volgens de importeur uit Den Haag in oude binnensteden en moderne buitenwijken. Attiva levert de Lanterna in verschillende uitvoeringen. De paaltop kan op een mast als op een speciale arm worden gemonteerd. De hangende uitvoering wordt aan de onderzijde van […]

den haag – Attiva presenteert de Lanterna. Dit buitenverlichtingarmatuur van de Italiaanse fabrikant Disano past volgens de importeur uit Den Haag in oude binnensteden en moderne buitenwijken. Attiva levert de Lanterna in verschillende uitvoeringen. De paaltop kan op een mast als op een speciale arm worden gemonteerd. De hangende uitvoering wordt aan de onderzijde van een speciale arm gemonteerd. De paaltop-uitvoering verspreid met opaalglas zacht diffuus licht. De heldere versie is voorzien van een louvre voor de lichtsturing en de afscherming van de lichtbron.

De indirecte uitvoering reflecteert het licht via de bovenzijde van de armatuur. Disano levert ook de hangende uitvoering er met verschillende diffusoren. Alle types zijn geschikt voor montage op een mast en een wand. Speciale wandarmen en mastuithouders completeren deze serie.

Reageer op dit artikel