nieuws

Bovema S-air toont nieuwe waterdichte lichtkoepels

bouwbreed

De fabrikant uit Gennep levert deze koepel in een thermisch geïsoleerde en/of thermisch onderbroken uitvoering. De Ventlight is een bedienbare lichtkoepel voor dagelijkse ventilatie. De producent voert deze koepel naar keuze uit met een handmatige, elektrische of pneumatische bediening. De Smokelight is ook een bedienbare lichtkoepel. De klep van de Smokelight kan 165 graden open […]

De fabrikant uit Gennep levert deze koepel in een thermisch geïsoleerde en/of thermisch onderbroken uitvoering. De Ventlight is een bedienbare lichtkoepel voor dagelijkse ventilatie. De producent voert deze koepel naar keuze uit met een handmatige, elektrische of pneumatische bediening. De Smokelight is ook een bedienbare lichtkoepel. De klep van de Smokelight kan 165 graden open en daarmee worden toegepast in een installatie die bij brand rook en warmte afvoert. De standaard aluminium uitvoeringen zijn corrosievrij. Ook de grote uitvoeringen blijven stabiel, garandeert Bovema S-air. Het bedrijf levert de lichtkoepels in uitvoeringen van minimaal 1 meter in het vierkant tot maximaal 2 bij 3 meter. De kleppen van de koepels zijn leverbaar met een klepvulling van een 10, 16 of 25 millimeter dikke plaat uit polycarbonaat plaat. De klep blijft door de licht gebogen uitvoering vrij van water en vuil.

Smokelight van Bovema S-air.

Reageer op dit artikel