nieuws

Bouwers willen Fortuna redden

bouwbreed

sittard-geleen – De Maastrichtse projectontwikkelaar 3W en bouwbedrijven Jongen uit Landgraaf en Meulen uit Weert hebben zich opgeworpen als redders van de noodlijdende voetbalclub Fortuna Sittard. De drie bedrijven zijn bereid 4 miljoen euro te investeren in de ontwikkeling van bedrijven rond het Fortunastadion. Ook willen ze ruim 3 miljoen euro schenken aan de club […]

sittard-geleen – De Maastrichtse projectontwikkelaar 3W en bouwbedrijven Jongen uit Landgraaf en Meulen uit Weert hebben zich opgeworpen als redders van de noodlijdende voetbalclub Fortuna Sittard. De drie bedrijven zijn bereid 4 miljoen euro te investeren in de ontwikkeling van bedrijven rond het Fortunastadion. Ook willen ze ruim 3 miljoen euro schenken aan de club zodat een deel van de schuld van 24 miljoen euro kan worden afgelost.

Met de bijdragen van 3W, Jongen en Meulen zou Fortuna Sittard van de ondergang kunnen worden gered.

Reageer op dit artikel