nieuws

Arnhem stopt studie naar transferium

bouwbreed

ARNHEM – De gemeente Arnhem stopt met zoeken naar een locatie voor een ondergronds transferium in Arnhem-Noord. Dat meldde de gemeente gisteren. Volgens de gemeente is er inmiddels voldoende parkeergelegenheid in het centrum. Verder kunnen Burgers Zoo en het Nederlands Openlucht Museum op hun eigen terrein meer parkeerplekken creëren door aanpassing van het streekplan.

ARNHEM – De gemeente Arnhem stopt met zoeken naar een locatie voor een ondergronds transferium in Arnhem-Noord. Dat meldde de gemeente gisteren. Volgens de gemeente is er inmiddels voldoende parkeergelegenheid in het centrum. Verder kunnen Burgers Zoo en het Nederlands Openlucht Museum op hun eigen terrein meer parkeerplekken creëren door aanpassing van het streekplan.

Reageer op dit artikel