nieuws

Würth toont nieuwe gereedschapswagen

bouwbreed

den bosch – Efficiënt en ergonomisch noemt Würth de nieuwe gereedschapswagen GW7. Met een lengte van 630, een breedte van 410 en een hoogte van 930 millimeter heeft de wagen zeven laden die naar één zijde volledig uitschuiven. Vijf laden hebben een hoogte van 75 millimeter, twee laden zijn 150 millimeter hoog. Elke lade draagt […]

den bosch – Efficiënt en ergonomisch noemt Würth de nieuwe gereedschapswagen GW7. Met een lengte van 630, een breedte van 410 en een hoogte van 930 millimeter heeft de wagen zeven laden die naar één zijde volledig uitschuiven. Vijf laden hebben een hoogte van 75 millimeter, twee laden zijn 150 millimeter hoog. Elke lade draagt 25 kilo terwijl de hele wagen 210 kilo weerstaat.

Würth levert een flexibele indeling voor de afzonderlijk af te sluiten laden. De bovenkant van de wagen bestaat uit een kunststof werkblad met vakken voor kleine onderdelen. De twee vaste en twee zwenkende wielen zijn bestand tegen olie en zuur.

Reageer op dit artikel