nieuws

Weer zeventig doden in Britse bouw

bouwbreed Premium

LONDEN – De Britse bouw is er in de twaalf maanden tot 1 april weer niet in geslaagd het aantal dodelijke ongevallen terug te dringen. Eerder deze week kwam een 35-jarige man om het leven bij de bouw van het nieuwe ministerie van Defensie in Londen, toen hij werd geraakt door een vorkheftruck. Het aantal […]

LONDEN – De Britse bouw is er in de twaalf maanden tot 1 april weer niet in geslaagd het aantal dodelijke ongevallen terug te dringen. Eerder deze week kwam een 35-jarige man om het leven bij de bouw van het nieuwe ministerie van Defensie in Londen, toen hij werd geraakt door een vorkheftruck. Het aantal doden in dit administratieve jaar kwam daarmee op zeventig, precies evenveel als in de vorige periode. Een paar dagen eerder was een 39-jarige veiligheidsadviseur omgekomen op een bouwterrein in Manchester.

Reageer op dit artikel