nieuws

Volker Wessels en Corus in tramproject

bouwbreed

rotterdam – Volker Wessels en Corus staan op de drempel de opdracht voor een prestigieus lightrailproject in Liverpool binnen te halen. Een consortium van beide bedrijven plus Laing O�Rourke Civil Engineering is aangewezen als bevoorrecht aanbieder. “Dit is groot nieuws”, aldus bestuursvoorzitter G. Edwards van GrantRail, de joint venture waarin Volker Wessels en Corus samenwerken. […]

rotterdam – Volker Wessels en Corus staan op de drempel de opdracht voor een prestigieus lightrailproject in Liverpool binnen te halen. Een consortium van beide bedrijven plus Laing O�Rourke Civil Engineering is aangewezen als bevoorrecht aanbieder.

“Dit is groot nieuws”, aldus bestuursvoorzitter G. Edwards van GrantRail, de joint venture waarin Volker Wessels en Corus samenwerken. “We hebben een mijlpaal bereikt en laten zien dat we in staat zijn een groot project te managen”.

Het tramproject in Liverpool heet in de volksmond Line One; een zeventien kilometer lange lijn van Kings Dock naar Kirkby. Het traject voert in een lus om het stadscentrum en verbindt talrijke commerciële en culturele centra. Tot het project behoren de aanleg van een tramremise, parkeerplaatsen en voorzieningen aan snelwegen. Voor de oplevering van het Mersey Tramproject is op de kalender eind 2007 geprikt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels