nieuws

Van Hoogevest wil Elion & Pajkrt

bouwbreed Premium

bunnik – De Van Hoogevest Groep in Amersfoort praat met BAM over de overname van Elion & Pajkrt, de zelfstandige utiliteitsbouwer van BAM in de Haagse regio. Elion & Pajkrt is een bedrijf met vijftig medewerkers en heeft een omzet van zo�n 10 miljoen. Het bedrijf is in 1979 opgericht door twee oud-HBG�ers die het […]

bunnik – De Van Hoogevest Groep in Amersfoort praat met BAM over de overname van Elion & Pajkrt, de zelfstandige utiliteitsbouwer van BAM in de Haagse regio.

Elion & Pajkrt is een bedrijf met vijftig medewerkers en heeft een omzet van zo�n 10 miljoen. Het bedrijf is in 1979 opgericht door twee oud-HBG�ers die het een aantal jaren later aan HBG hebben verkocht. Voor HBG betekende dit een regionale versterking. In Rotterdam was HBG Utiel sterk, maar in Den Haag nauwelijks.

De betrokkenheid bij HBG was zo groot dat ten tijde van de baggerstrijd enkele jaren geleden werknemers van Elion & Pajkrt zelfs aandelen HBG hebben gekocht om de toenmalige HBG-bestuursvoorzitter Reigersman te kunnen steunen. Sinds de overname van HBG door BAM is de toegevoegde waarde van Elion & Pajkrt voor BAM gering.

Voor Van Hoogevest is de overname een versterking van de Haagse vestiging van het bedrijf. Deze is actief op de markt van onderhoud, renovatie, restauratie, verbouw en kleine nieuwbouwprojecten. Grote projecten in woning- en utiliteitsbouw realiseren Van Hoogevest Bouw vanuit Amersfoort.

Reageer op dit artikel