nieuws

Uitglijden nihil met Amag-traanplaat

bouwbreed Premium

almere – Voor loopvlakken waar ook in extreme situaties de kans op uitglijden nihil moet zijn is er nu de Amag TopGrip-traanplaat. Deze anti-slipplaat heeft een nieuwe asymmetrische tranenstructuur. De kriskras-structuur maakt de tranenplaat geschikt voor de hoogste eisen van de zekerheidsnorm R11. Afhankelijk van de toepassing wordt zelfs een slipzekerheid van R13 bereikt, meldt […]

almere – Voor loopvlakken waar ook in extreme situaties de kans op uitglijden nihil moet zijn is er nu de Amag TopGrip-traanplaat. Deze anti-slipplaat heeft een nieuwe asymmetrische tranenstructuur. De kriskras-structuur maakt de tranenplaat geschikt voor de hoogste eisen van de zekerheidsnorm R11. Afhankelijk van de toepassing wordt zelfs een slipzekerheid van R13 bereikt, meldt producent Hamel Metaal uit Almere.

Reageer op dit artikel